26.7.2024 11:11
Porin Yleisurheilu Ry PorY

Heinäkuun tiedote

Piirihuipentuma on hienosti käyty läpi, kiitos kaikille toimitsijoille - ilman teitä ei kisoja voida järjestää. Kiitos tietenkin myös urheilijoille ja valmentajille osallistumisesta.

17-sarjan ja vanhempien piirinmestaruuskisat ovat 30.-31.7. Porissa. Tännekin kaivataan toimitsijoita. 31.7. on Porin Yleisurheilun talkoovuoro yhdessä Nakkilan Viren kanssa. Kisat ovat iltakisat, joten päivä ei ole pitkä. Toimitsijaksi voit ilmoittautua Kaisalle 040 707 4191.

SM-kisoihin lähtijöille muistutuksena, itse ilmoittaudutaan ja maksetaan ilmoittautumismaksut. Maksut voi hakea seuralta kulukorvauslomakkeella kisojen jälkeen takaisin. Korvaamissäännöt kannattaa kerrata seuran sivuilta, samoin seuran sivuilla on myös uusi matka/kulukorvauslomake jota toivotaan käytetttävän. https://www.porinyleisurheilu.fi/seura/materiaalipankki/

13-vuotiaiden aluemestaruuskisat kilpaillaan Sastamalassa 10.8. Seura maksaa ilmoittautumismaksut kun ilmoittautumisaika on päättynyt.

Muita tärkeitä kisoja ovat 13.8. SeuraCup toinen osakilpailu Kankaanpäässä, 17.8. viestihuipentuma Kankaanpäässä sekä 14.9. nuorten moniottelut Kankaanpäässä.

Syksymmällä, lauantaina 21.9. on seuralla suuri ponnistus maantiekävelyiden SM-kisojen osalta. Kävelykisa keskustassa tarkoittaa toimitsijoista yhtä paljon kuin kilpailijoita. Mukaan on tulossa Suomen kärkikävelijät ja muutama ulkomaalainen kansainvälisen tason kisaaja. Toimitsijahommia riittää ihan kaikille. Tästä elokuun alussa lisää.